Area Pilates


PILATES TERCERA EDAT

“El futur és un misteri; el passat és història; el present és un regal.”   Eleanor Roosevelt

 

El Mètode Pilates adreçat a la tercera edat és una gimnàstica adaptada de baix impacte i d’intensitat moderada, molt apropiada per al condicionament físic de persones grans.

A mesura que els anys passen anem perdent qualitats físiques com la força, l’equilibri, la flexibilitat i la resistència. Amb la pràctica d’aquest mètode es pot millorar, d’una banda, la condició física i psicològica, i d’una altra, pot augmentar l’autoestima i seguretat. És important saber si existeixen patologies, factors de risc o limitacions físiques per dur a terme les sessions personalitzades, sempre dirigides per un instructor professional qualificat i amb experiència laboral amb persones grans.

Les sessions reben un tractament específic ajustat a les seves capacitats i necessitats. Els exercicis es realitzen en màquines dissenyades terapèuticament per a persones amb mobilitat reduïda. Així doncs, es pot treballar estirats al Reformer per alliberar les tensions de les articulacions i alinear el cos, o bé, asseguts a la Wounda Chair creada per reptar l’equilibri i la força en una postura òptima. Aquestes màquines faciliten la circulació i curació mitjançant el moviment de les extremitats gràcies a les tensions de les molles  per restaurar el to muscular i a la vegada restaurar el cos.

Beneficis de Pilates per a la gent gran:

  • Millora de l’alineació del cos i de la postura.
  • Millora de la circulació sanguínia.
  • Ajut a la relaxació i alliberament de tensions.
  • Reducció de la possibilitat de caigudes i fractures òssies.
  • Augment de l’autoestima, la força muscular i la flexibilitat.
  • Enfortiment de les articulacions.
  • Prevenció i retard en l’aparició de patologies comunes com la ciàtica, artròsi, desviacions de la columna,…
Si, vull començar a estimar el meu cos!
Rellena este campo
Rellena este campo
Rellena este campo
Rellena este campo
Escriba el resultado de la operación para continuar 26 - 15 = ?
Escriba el resultado de la operación para continuar
Menú