DANCE Fitness Amb l'Anna Mari Masdeu
 DANCE FITNESS

“… balla com si ningú t’estigués mirant.”   Bob Fosse

 Dance Fitness és la combinació perfecta per a les persones que els agrada ballar i alhora volen estar en bona forma física.

És una activitat de treball aeròbic cardiovascular amb coreografies molt fàcils de seguir, amb moviments senzills i repetitius amenitzats per un repertori ampli de cançons de tots els estils, ritmes exòtics barrejats amb música dance i llatina internacional actual.

Es fusionen moviments d’alta i baixa intensitat per assolir un treball físic, per cremar calories, tonificar el cos i definir els músculs. Les sessions es poden  complementar amb peses o bandes elàstiques per afavorir un treball més satisfactori.

L’èxit de les classes de Dance Fitness és la simbiosi de festa i activitat física. Exercicis que podrien entendre’s com a pesats i avorrits es converteixen en divertits i motivadors pel fet d’estar ballant; el resultat: una sessió alegre, dinàmica i profitosa. La clau també és la renovació contínua de les  cançons  d’èxit actuals amb coreografies adaptades.

 Saps que ballar…?
  • Augmenta l’autoestima i la confiança.
  • Tonifica els músculs i ajuda a tenir més elasticitat de les articulacions.
  • Crema l’excés de grassa corporal.
  • Redueix l’estrès i l’ansietat.
  • Estimula i carrega d’energia positiva.
  • Millora la flexibilitat i l’equilibri.
  • Aporta un treball cardiovascular.
  • ET FA SENTIR FELIÇ.
DANCE KIDS

“Pensa, creu, somia i atreveix-te.”   Walt Disney

 

Ideal per a nens/es per fer una activitat aeròbica divertida i dinàmica on  gaudeixin ballant al ritme de la música que més els agrada.

És una oportunitat per explorar i expressar a través de la música i el moviment corporal les seves experiències, treballant la coordinació, concentració, confiança, socialització,…

Es realitzen coreografies que s’aprenen poc a poc, complementant el treball amb jocs adients per facilitar l’habilitat dels infants.

Si, vull començar a estimar el meu cos!
Rellena este campo
Rellena este campo
Rellena este campo
Rellena este campo
Escriba el resultado de la operación para continuar 16 - 4 = ?
Escriba el resultado de la operación para continuar
Menú