Area Pilates


PILATES PER A INFANTS I ADOLESCENTS

”A la infantesa els hàbits bons i dolents s’adquireixen fàcilment.   Joseph H. Pilates

 

Per què cal donar tanta importància a la infantesa i adolescència a tenir una columna sana?

Principalment, per l’estil de vida actual: carregats amb motxilles pesades per anar a l’escola, hores asseguts en mala postura (estudiant, mirant la televisió, jugant a consoles, tenint mals hàbits alimentaris que provoquen obesitat infantil i, en ocasions, poca activitat física). Educar i ensenyar una bona postura com seure, treballar els exercicis més elementals de musculació, realitzar exercicis d’equilibri de forma dinàmica i conèixer el seu cos, sotmès a canvis constants, és bàsic per a un creixement correcte.

Amb la tècnica de Pilates els/les nens/es aprenen a prevenir aquestes males postures quotidianes evitant un desequilibri descompensat del tronc. Les sessions poden practicar-se a partir dels sis anys en grups reduïts, sempre de forma lúdica amb jocs adaptats als exercicis i amb el material necessari com ara bandes elàstiques, pilotes,… També podem treballar amb màquines, tant amb el Reformer, en posició horitzontal, com amb la Wounda Chair, asseguts depenent de les necessitats de cada nen/a, per arribar a resultats favorables amb una bona recol·locació del cos.
Avui dia, les activitats esportives extraescolars com la natació, el futbol, l’atletisme… formen part del ritme de vida dels joves, per això el Mètode Pilates ha de ser el complement ideal per ajudar a millorar les qualitats bàsiques com la flexibilitat, la força, l’orientació i l’equilibri acompanyat d’activitats aeròbiques grupals.

Beneficis de Pilates per a infants i adolescents:

  • Coneixement i adquisició d’una bona postura estàtica i dinàmica evitant lesions i futures patologies.
  • Millora de la flexibilitat general i l’elasticitat dels músculs més escurçats.
  • Augment de la força i tonificació de les parts dels cos més debilitades.
  • Reducció de l’estrès i millora de l’atenció a partir del control i relaxació del cos i de la ment.
Si, vull començar a estimar el meu cos!
Rellena este campo
Rellena este campo
Rellena este campo
Rellena este campo
Escriba el resultado de la operación para continuar 22 + 4 = ?
Escriba el resultado de la operación para continuar
Menú