Anna Mari Masdeu

Directora i Instructora

Nascuda en un poble petit i tranquil a la vora de la Serra de Cavalls l’any 1972, em sento orgullosa de poder haver obert l’any 2017 un centre especialitzat en el Mètode Clàssic de Pilates al meu poble, Corbera d’Ebre, limitat d’oportunitats, però obert al món.

Començaments difícils en un paratge, per una banda, tan aspre, dur i apartat com la Terra Alta per poder aprendre i practicar el que més m’apassionava… ballar!!! I, per una altra, tan acollidor, potent i privilegiat per aflorar dins meu un interès tant en el benestar de la gent com en el personal. Vaig anar experimentant aquest efecte recíproc degut a la meva formació a la Creu Roja de Gandesa en Primers Auxilis Nivell I l’any 1994 i, posteriorment, a l’Ampolla en Atenció Sanitària Immediata Nivell II Socorrisme Aquàtic, seguidament d’un curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport a Móra d’Ebre organitzat pel Consell Català de l’Esport.

No va ser fins el 2006 quan vaig iniciar 2 Cursos de Postgrau d’Activitat Física i Gent Gran a la Universitat de Barcelona per l’INEFC, quan va començar a tocar-me la fibra el control del cos i el poder de la ment amb la concentració, per això vaig titular-me com a Professora i Entrenadora Nacional d’Aeròbic i Fitness a l’Escuela Nacional de Entrenadores de Sevilla l’any 2008, treballant la fluïdesa dels moviments i la tècnica de la respiració en harmonia amb l’esforç físic.

Seguint l’instint de superació vaig conèixer la filosofia Pilates, una disciplina que exigeix un ordre i precisió  en l’execució del seus exercicis sistemàtics, de la qual vaig quedar captivada durant l’aprenentatge a Pilates Internacional Studio de Barcelona l’any 2013, assolint l’equilibri de cos i ment, centralització, principi fonamental per connectar la línia central, fins a obtenir la titulació oficial del Centre de Formació Peak Pilates Espanya i poder transmetre-ho a qui vulgui seguir un estil de vida saludable.

El perfeccionament no té límits, per això el meu lema és:  “Si jo ho puc fer, tu també ho pots fer”.

Menú